Кои сме ние?

Ай Ти Сървис – България ООД e IT компания, основана през 2015 г., чиято дейност е съсредоточена в предоставянето на B2B услуги в сферата на информационните технологии.

Наши клиенти са различни фирми от малкия и среден бизнес, както и представителства на международни компании в България.

Ай Ти Сървис – България ООД предлага на своите клиенти проектиране, изработване и поддръжка на цялостна IT инфраструктура.

Защо Ай Ти Сървис – България ООД

 

Това, с което нашата дейност се отличава е професионалното, намвременно и коректно изпълнение на поетите ангажименти.  Ето защо за времето от нашето съществуване ни се довериха над  20 компании, като клиентската ни база постоянно се разраства.

В условията на съвременната  динамична и непрестанно обновяваща се бизнес среда, ние вярваме, че всяка компания може успешно да отстоява своите позиции и да се развива с темпа на иновативните решения, които IT сферата предоставя.

С подкрепата на Ай Ти Сървис – България ООД – отговорен и утвърден в своя сектор партньор, вие може да разширите успешно дейността си и да подобрите постиженията си по отношение на финансови резултати и качество на предлаганите услуги.

Нашата мисия

Стремежът ни е да предоставим на своите клиенти професионална подкрепа по отношение на  телекомуникациите, IT обслужването и поддръжката, управлението на проектите и внедряването на софтуерни решения.

И всичко това съобразено с индивидуалните потребности и конкретните цели на всеки от вас – хората, които ни се доверихте, с които заедно успяваме да бъдем успешни, с които заедно вървим уверено напред.