Компютърна поддръжка и цялостно информационно обслужване

АБОНАМЕНТНA КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА И ЦЯЛОСТНО ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ

Абонаментната компютърна поддръжка и цялостно информационно обслужване ви дава възможност да ползвате висококачествена комплексна успуга от специализирана IT компания, с решения, съобразени със специфичните потребности на вашия бизнес.

Ние ви предлагаме много повече от това да бъдем ваш изнесен IT отдел, на който да поверите текущата поддръжка на вашите системи.  Ние ви предлагаме съдействие и консултация от цялостното проектиране и изграждане на вашите IT технологични решения, през внедряване и поддържане на политики за съхранение и защита на информацията, до рутинното снабдяване с консумативи.

Ние ще се запознаем с вашите процеси и системи „отвътре“ и ще ви предложим цялостни решения, с които ще оставите решаването на проблеми „на парче“ в миналото. Това, което е по-важно от спестените ви време и средства, е новото ниво на сигурност и стабилност на вашите IT системи – ключови за гладкото функциониране на вашия бизнес.

Абонаментната ви такса се определя според нивото на ангажимент, което вашия бизнес изисква като софтуер и хардуер, време за реакция, отработени часове.

Независимо дали имате малък бизнес или голяма компания, ние ви гарантираме професионални решения в оптимални срокове.

За да получите експертна консултация и препоръка, свържете се с нас!

Дори когато проблемът ви е от естество, чието решение изисква компютърни специалисти с различна експертиза, ние ще направим необходимото, за да препоръчаме и съдействаме за ангажирането им, за своевременно и качествено решаване на проблема.

В случай на ИТ инцидент гарантираме минимално време за реакция – своевременното отстраняване на проблема и нормалното продължаване на вашата работа е наш топ приоритет.

Когато естеството на проблема ви позволява решаване чрез отдалечен достъп, времето ни за реакция ще бъде минимално. Текущата поддръжка на системите ви също може да бъде осъществявана дистанционно.

За проблемите, които не могат да бъдат отстранявани с отдалечен достъп, своевременно ще направим посещение на място в офиса ви .

Ако биснесът ви се нуждае от присъствие на ИТ специалист в офиса ви, ние ще го осигурим – постоянно или в определени от вас дни.

Разработваме, въвеждаме и поддържаме индивидуални решения за оптимизиране на сигурността на вашите компютърни системи и мрежи в тясно сътрудничество с вас и след внимателен анализ на нуждите ви.

Безпроблемното функциониране на бизнеса ви е немислимо без качествена външна и вътрешна мрежова свързаност. Изграждаме, поддържаме и управляваме VPN решения и безжични мрежи, с дублиране и превключване на Интернет доставчици за гарантирана отказоустойчивост.

От малката стартираща фирма до голямата корпорация, управлението и защитата на информацията е един от най-важните елементи на сигурността. Данните ви ще бъдат архивирани и възстановени при нужда със специализиран софтуер – локално или в сертифицирани центрове за съхранение на данни.

Когато се налага да надградите или обновите компютърната си техника, ние ще ви консултираме в избора й и ще я доставим в офиса ви, заедно с всички необходими текущи консумативи, за да спестите време за главното – растежа на бизнеса ви.

Производителността и сигурността на вашите сървъри поддържаме с постоянен мониторинг на показателите на хардуера и натоварването му, както и своевременно инсталиране на необходимите софтуерни актуализации.

С нас не е необходимо да отделяте време и хора, които да транспортират дефектирала техника до и от сервиз.

Поддържаме система, която регистрира и проследява изпълнението на всяка ваша заявка, независимо от това дали сте я подали по имейл, телефон или месинджър, като ни осигурява възможност за приоритизиране и оптимизиране на времето за изпълнение, както и коректно отчитане на отработените часове.